Ginobili organiseerde dit seizoen de oude mythe. Na het invoeren in 2018, Ginobili staat beter, hij was 19 minuten tegen de Suns scoorde 21 punten, en werd de eerste wedstrijd gespeeld in minder dan 20 minuten gestraald in de geschiedenis van de NBA te scoren 20 + 40 jaar en ouder speler. Tegen de Trail Blazers speelde 27 minuten, droeg 26 punten en vier rebounds, twee assists en twee geblokkeerde schoten, twee opeenvolgende onder de H-20 +, en werd de vierde persoon in de geschiedenis van de competitie. Ginobili nba kleding nederland organiseerde een Tomahawk-split tijdens de Spurs-overwinning op Nuggets op 14 januari. In een interview zei Ginobili vandaag dat hij hoopt dat zijn status zal worden voortgezet, en hij hoopt ook dat zijn teamgenoten kunnen worden besmet door zijn goede houding ten opzichte van de weg.

Spurs raakt zelfs drie uitwedstrijden. Terwijl de Spurs toe dit seizoen thuis plaat is 19 overwinningen en 2 verliespartijen, maar hun seizoen weg record van 10 overwinningen en 13 verliezen, en sinds 4 december 2017, de Spurs laatste 13 wegspelen verloren acht wedstrijden. Echter, de Spurs worden de laatste tijd beter, met slechts één speler op de lijst met blessures die dinsdag is vermeld, namelijk Rudy Gay.

De NBA heeft dit seizoen stappen ondernomen om de druk op het schema van het team te verlichten, maar de Spurs-planning dit seizoen leek de moeilijkheid niet te verzachten. Sinds 21 december 2017 hebben de Spurs drie kunstaas gespeeld, één aan de oostkust en één aan de westkust, en drie aan de oostkust.

“We hebben heen en weer tussen de East Coast meerdere malen” Spurs centrum Paul – Gasol zei: “We hebben verschillende tijdzones en klimaat veranderd, de plaats van fel zonlicht tot een zeer koude plaats, en vervolgens basketbal kleding kopen Terug in San Antonio heb ik een paar dagen niet in mijn eigen bed geslapen en nu ben ik weer op pad. ”

Ginobili wist lang geleden dat het weglopen van de NBA een echte uitdaging is, en hij begrijpt dat het beste antwoord realistisch is. “Afhankelijk van de omgeving, uitgevoerd sommige knooppunten tijdens het seizoen om te concurreren in de weg is een zeer moeilijke zaak.” Ginobili zei, “maar we kunnen het schema niet veranderen, dus een betere aanpak moet gebaseerd zijn op een goede Mentaliteit om dit alles te accepteren, ik denk dat dit goed voor ons is. ”

Spurs momenteel in 11 wedstrijden gespeeld tussen negen weg reis, maar Ginobili heeft nooit uitgedrukt klagen, hij hoopt ook Spurs teamgenoot op dit punt staat om te leren van hem. “Klagen helpt niet.”, Zei Ginobili, “klagen zal zelfs contraproductief spelen, want het zal je geest verslechteren, kan invloed hebben op uw lichamelijke conditie. Ik denk dat het punt dat het niet uitmaakt wat voor gezicht , Je kunt een goede houding hebben en dingen lijken makkelijker voor je. ”

“Ik probeer jong team optimisme te brengen.” Ginobili gezegd. “Ik denk dat dit nuttig is, soms echt moeilijk om te spelen op de weg, maar je manieren om jezelf meer wilt openen vinden, dus dingen zullen beter worden. we hebben ook wat speling weg is erg moeilijk, maar een aantal blessures, maar we moeten tanken, altijd mezelf eraan herinneren dat in het achterhoofd. ”

Spurs spits Kyle – Anderson benadrukte ook dat de Spurs nooit een speler zou duren om de schade als een excuus, niet op de weg als een excuus voor het verliezen. “Het maakt niet uit wie gespeeld moet een goede opdracht te voltooien.”, Aldus Anderson, “Ik weet niet waarom de Spurs team ver weg van huis had gespeeld, we proberen om vooruit te gaan, geen basketbal kleding behoefte om terug te kijken op die slechte weg te nemen of denken voordat gespeeld Slecht spel. “