Buitenlands team Marbury heeft onlangs een interview met buitenlandse media ontvangen. Naast commentaar op de verschillende systemen en hervormingen van de CBA, heeft hij ook gekeken naar de potentiële spelers die in de toekomst mogelijk tot de NBA toetreden.
Afgelopen zomer, Ding Yan Yu-hang namens de Dallas Mavericks speelde in de zomer competitie, Ding terug naar CBA na het uitbreken volledig, zijn prestaties trok de aandacht van NBA scouts en leidinggevenden basketbal kleding kalf Nelson maakte zelfs een speciale reis naar Jinan Ding zien uit de Verenigde Staten om te spelen en beloofde zelfs, zolang het seizoen schema het toelaat, om een ​​korte-termijn contract ondertekend Ding Yan Yu-hangen aan het einde van het reguliere seizoen.

“In aanvulling op Zhou Qi, wie anders kunt u denken aan om mee te doen NBA? Ik weet Ding Yan Yu-hang vertegenwoordigers hebben deelgenomen aan de Mavericks Summer League, naast hem, zullen er andere mensen?” Hij vroeg de gastheer wanneer Marbury interview.

Marbury niet verlegen over het over de twee voormalige Beijing team-mate, “Ik denk dat Fangshuo hebben de mogelijkheid om in principe neem een ​​jaar de tijd om me de leiding over zijn opleiding te zetten, kan hij leren hoe te spelen in de NBA, ik denk dat hij een kans heeft, want dit spel voor nba kleding hem, zijn stijl van spelen voor de NBA. “zei Marbury,” en Di Xiaochuan, ze hebben een gekwalificeerde lichamelijke conditie, ze weten hoe om te winnen, won ook de CBA kampioenschap Ze hebben het vermogen om NBA-spellen te begrijpen en te spelen. ”

Overal langs, Marbury zal Fangshuo als zijn leerling, niet alleen leiding in training en competitie te geven, had Min Lulei ook voorgesteld de offseason met Fangshuo Gifted naar de Verenigde Staten. En Fangshuo zoals Di Xiaochuan ook veel respect voor Marbury, toen Marbury in de offseason schakelaar om de Noord-team besturen, Fangshuo en Di Xiaochuan zijn op het paard uitgedrukt gevoelens van verdriet en dankbaarheid.

In het geval van twee buitenlandse hulp is niet te dwingen, Fangshuo en Di Xiaochuan Beijing team aanval en verdediging hebben de last opgenomen, een gemiddelde van 14,5 punten en 4,4 assists en 17,2 punten, 7,2 rebounds en 2,5 assists, respectievelijk aan de Beijing team te helpen tot en met 14 overwinningen en 9 verliezen opnemen Als achtste geplaatst in het klassement.

Daarnaast, Zhou Qi Marbury maakte ook aanbevelingen, “hij (Zhou Qi) sterker moet worden, hij weet hoe om te spelen in de NBA, moet hij leren om te gaan met, er moet dominant zijn in de mand. Maar vooral hij zal waarschijnlijk toenemen met 20 pond, dat is het belangrijkste ding een focus basketbalkleding nba op gewichtstoename, dan zou hij zeker met spel in de NBA gemarkeerd. “, zei Marbury.