Celtics Marshal Brad – Stevens getrokken uit de ervaringen van de afgelopen jaren is de Celtics nederlaag onder een voldoende aantal coaches, dus hij is vastbesloten om de bouw van het team dit seizoen Jagged afweersysteem, in de hoop De manier om te concurreren met de alliantie sterk. Brad – Stevens deze benadering werd ook bevestigd vele league coach van de coach Raptors Casey van mening dat de Celtics dit seizoen dan de verdediging vorig seizoen om veel te groeien, en dit is hun seizoen De belangrijkste reden waarom zo’n goed resultaat kan worden bereikt.

绿军少帅吸取往年教训 立志打造铁血防守争霸联盟

Brad – Stevens in 2013 diende als hoofdtrainer van de Celtics dit seizoen, de Celtics kan stijgen in de competitie, die in een groot deel omdat Stevens van de afgelopen jaren in Celtics coaching ervaring tussen leerde veel lessen, waaronder een aantal coaches in het seizoen nba kleding 2013-14, en in 2015 leidde het team naar de play-offs voor het eerst coach.

2015 playoffs, de Celtics werden geveegd door Cleveland in de eerste ronde, toen de Cavaliers line-up voor de Celtics nu hebben gespeeld voor Carey – Owen. Echter, Stevens vanaf april 2015 playoff nederlaag onder de geleerde lessen zijn niet het offensief eind, meer van een les over de defensive end.

“We was nauwelijks knijp in de play-offs aan het einde van het seizoen, wanneer er sprake is van een zeer voor de hand liggende feit dat we zijn niet erg sterk in de verdediging einde.” Stevens coach in de achterkant van de zaak herinneren dat jaar hij zegt: “we speelden echt hard, en we hebben een groot aantal spelers kan een heleboel dingen te doen, maar we vallen door de anti-rotatiesnelheid is inderdaad snel genoeg.”

“Maar we kunnen niet opofferen de spelers zijn goed in melee combat dit voordeel, maar we moeten de eenheid inspanningen spelen.” Stevens vervolgt: “Het is geleerd van de lessen uit de defensive end van de play-offs dat seizoen, en dan hebben we bal verdedigingssysteem basketbal kleding kopen van het team maakte een aantal aanpassingen en veranderingen, en nu hebben we de verdediging is moeilijk om rekening te houden met de snelheid en de mate van de aanval en verdediging conversie. ”

Nu hit dit seizoen, de Celtics gemiddeld 95,8 punten verloren defensieve efficiency de eerste plaats in de competitie. De andere coaches van de competitie zagen ook de uitstekende verdedigende prestaties van de Celtics in de eerste 16 wedstrijden. “Ik denk dat in deze competitie en dat is zeer belangrijk voor de continuïteit, moet je je teamgenoten te leren kennen en weten wat ze dingen kunnen doen.” Nets coach Atkinson Nu verwijzend naar Celtics zegt dat als de situatie, “Celtics nu in dit opzicht heel goed heeft gedaan. ik wil zeggen is, heeft Huo Fude een ondergewaardeerde defensieve speler van de uitstaande mensen geweest, zijn middelbare basketbal IQ, fysieke mobiliteit Ook goed, je kunt meerdere locaties spelen. ”

De Raptors-coach Casey bewonderde ook de verdedigende vlag die Stevens opnam. “Defensie is nu de focus van hun werk.” Casey zegt: “Celtics dit seizoen, defensie is veel beter dan vorig seizoen, ze hun post speler hoogte en arm lengte gebruiken, zijn er een aantal zeer jonge spelers passie en energie, hebben ze heel goed gedaan in dit opzicht. ik denk dat dit is nu de Celtics goedkope basketbal kleding in vergelijking met de vorige grootste verschil is. “