Thunder weg naar 110-91 overwinning over de Bucks, oogst twee rechte. Wei Shao alleen oorlog drie, bijgedragen 12 punten en 10 rebounds en 9 assists, George 20 punten, Anthony 17 punten en 8 rebounds. De Bucks had achttien rebounds en 8 rebounds maar kon de Redder niet redden.

Thunder andere spelers, Adams 14 punten en 11 rebounds, Robson 9 punten, Grant 17 punten, Felton 9 punten en 6 assists. Bucks in aanvulling op de brief nba kleding broer geen score op de dubbele, Middleton 9 punten en 7 rebounds, Meike 8 punten, Brogodon 4 punten en 4 helpt.

Voor het spel praatte Bucks coach Kidd Wei Shao op het basketbalveld Mike – Tyson, vol agressief, en creëert voortdurend problemen voor de tegenstander. En het spel, Wei Shao is een teken van de noodstophopper, na een continue score, helpt en rebound. Alleen drie wedstrijden gespeeld, Wei Shao op de volgende 12 punten en 10 rebounds en 9 assists. Helaas, omdat het spel voorlopig verloren was, speelde Wei Shao niet het hele vierde kwartaal, hij en het seizoen, de eerste vier keer de drie over elkaar.

Opening, de twee teams in de staat zijn zeer snelle kern, de brief broer om twee hulpjes te sturen, na hun eigen vrije worpen en dunks. Wei Shao is niet veel beter, een droge trui, Adams en George zijn ook gezamenlijk gesneden punten. Met het spel worden de voordelen van de Thunder-spelers weerspiegeld, Wei Shao, Anthony en George continue score, terwijl de briefbroer van Robertson’s man-mark, beperkt speelt. Thunder blasted een 14-0 aanval golf, zet een dubbele cijfer voordeel. Voor het einde van de eerste sectie scoorde de brievenrechter debuut 6 punten, een enkele 10 punten, maar de Bucks of 23-31 achter de Thunder.

Onderafdeling speelde slechts 1 minuut, de briefbroer werd offensief geblazen, hij was 3 keer voor de fout. Nadat de briefbroer werd verloren, aanvallen de Bucks chaos van het hoofdstuk, terwijl de buitenlijn en geen blik zijn. Thunder grijp de kans om voortdurend tegen te gaan, Anthony in de cast en helpt, Patterson drie punten. Wei Shao opnieuw debuut, heeft Adams en George geholpen, hij sloeg ook de mand om drie punten te slagen, de Thunder voltooide 19-5 aanvalsgolf, het voordeel verlengd tot 22 punten reusachtig. Onverschillig op de grond, de Bucks basketbal kleding winkel eindelijk terug gevoel, Snell en Meike doorlopend hit long shot, de brieven-avontuur re-debuut brievenbroek, het breken van de strijd een derde slaagde. Halverwege het einde van Adams haakden de Thunder tot 60-42 de Bucks.

Ex situ gevechten, George tot en met de derde, Anthony ook ver weg, zal de Thunder worden uitgebreid tot 23 punten voordeel. Zie het team achter de grote score, gezicht gericht defensieve broer begon met drie punten te stemmen, en in deze sectie van de stemming in de twee. Maar voor de Bucks is het erger dat de donder in het aanvallende vermogen van de zwakste Robertsen uitbrak basketbal kleding kind, vrijblijft, layup en drie punten met 7 punten om het team te helpen het voordeel uit te breiden tot 24 punten. De Bucks-zijde, de brievenbroer continu punten, zijn single onder de H-16 punten, maar het team na drie of 62-83 achter de Thunder.

Distal, Anthony leidde zijn team, hij gooide en vrije worpen met 4 punten. Patterson, Grant en Abelenez en andere prestaties zijn ook vrij te dwingen, een score opgenomen, de Thunder heeft een golf offensief voltooid, tot 28 punten voor de leiding. Sindsdien de Bucks op de bank gezet, overgegeven, de Thunder liet Wei Shao en George niet, met Anthony end, het spel in de vuilnisperiode verlaten. Uiteindelijk, Thunder wegwinning over de Bucks.