Ridder 94-102 verlies aan de Wizards na het voorseizoen spel, coach Tyler-Lu interview bij het praten over de meeste van de belangrijkste redenen voor de vakantie.

骑士主帅解释轮休主力:等詹姆斯回来一起磨合

In dit spel zouden de Cavaliers LeBron – James, Derek – Ross, Jay – Claude, Kevin – Carrefour en JR Smith en Dwyane – Wade kunnen spelen; U kunt hun eigen 10 mensen in rotatie testen, naast Iman – Shampoo door basketbal kleding letsel niet kan spelen, blijven de ridders van alle anderen gezond.

Maar om het even wat luidde niet alleen de vorige linker enkel, maar James, maar ook Ross, Claude, Carrefour, Wade, Smith en Tristan – Thompson allemaal op de bank. Maar sinds de pauze deze, in de rest van de twee voorseizoen ridder, kunnen deze mensen vol debuut zijn.

‘Ik wil het niet, maar wie weet dat LeBron in het trainingskamp zal worden gewond,’ zei Lu aan verslaggevers. ‘Ze hebben een pauze, dan kunnen de laatste twee wedstrijden en LeBron samen spelen.’

Het spel, de Cavaliers helpt Jeff – Green 24 minuten om 19 punten te krijgen, Kyle – Korver had 11 punten, maar slechts drie schoten buiten de 5 stemmen. Rookie Osman (6 punten 5 assists en 5 rebounds) en dag nba kleding oneven (7 punten en 6 rebounds) won ook de eerste kans. De laatste startpositie om Field te geven, heeft 12 punten bijgedragen en 11 assists.

Maar Field is waarschijnlijk niet in de Ridders van de finale 15-man squad, hij kan een tweerichtingscontract krijgen, en dan toegewezen aan de Development Alliance.

Het is vermeldenswaardenswaardig dat de ridder dit jaar, een andere nieuwe hulp, veteraanpuntswachter Calderon de laagste puntenpunten van de wedstrijd oogst -36 punten. In dit opzicht zei Lu coach: “Hij heeft een goede job gedaan. Voor een 37-jarige veteraan was hij erg slim, de bal is erg hoog, het spel heeft een diep begrip, maar moet ook aanpassen aan de nieuwe basketbal kleding winkel teamgenoten vult Maar het is zeker dat ik zijn vermogen om het spel goed te kunnen behandelen, op prijs stellen.