In de huidige Lakers media dag, de Lakers vier rookie vol debuut, Langzuo – Bauer, Kyle – Kuzma, Josh – en Thomas Hart – Bryant hebben het opzetten van hun NBA rookie seizoen Het doel, en via de sociale media aan de fans, openen hun respectieve visie.

湖人四新秀展望新赛季 球哥立誓带队杀入季后赛

Voordat u het UCLA (University of California, Los Angeles), had Bauer de Chino Hills High School leidde tot de staat kampioenschap ongeslagen record verkregen vorig jaar hij opnieuw identiteit eerstejaars uitgangspunt guard leidde UCLA aan de NCAA nationale kampioenschap in de sweet sixteen sterk. Bauer dus in de hoop de Lakers leiden bereikte de Western Conference basketbal kleding play-offs in het nieuwe seizoen, maar de Lakers verscheen in de kolommen van de play-offs die teruggaat tot 2013, wanneer hun leider is – Kobe Bryant.

Ondanks de tweede plaats geven de 2017 NBA Draft na alle vergezeld met de overwinning, maar dit buiten het seizoen, de Lakers geschud rond slapende en de wederopbouw van zichzelf zegt niet dat een paar seizoenen, de wapenwedloop tussen de westelijke teams tot ongekende proporties Rockets, Spurs, Lei Ting en andere teams zijn versterkt in verschillende mate, Warriors, Clippers, Grizzlies en andere team terug naar hun volwassen kern line-up te behouden, zelfs als de Timberwolves en opkomende machten zoals de Nuggets hebben uitgevoerd overheveling gul, zichtbaar playoff tickets volgend seizoen zal een felle westen zijn, lijkt het erop, Bauer niet eenvoudig lijkt om het doel te bereiken, gelukkig Bauer dit seizoen is zeker de Lakers’ uitgangspunt guard geworden, hij Er zal veel kansen zijn om deze inzet te verwezenlijken.

Wordt beschouwd als het ontwerp van de ‘shaking a steel’ Kuzma uit hoofde van de uitstekende prestaties van de zomerse competitie, laten mensen hun naam succesvol herinneren. De aanvaller uit Utah was het laatste team in het Pac-12 team vorig seizoen, en na de 27e in de eerste ronde van de NBA-ontwerp kwam naar de Lakers, was hij de Lakers-speler dit jaar. Summer League Finals MVP. Hij hoopt zijn eerste seizoen in de NBA kan worden geselecteerd basketbal kleding kopen voor het seizoen rookie beste team. Het is opmerkelijk dat, met Ingram en Randall Kuzma dezelfde locatie hebben een belangrijkere rol in het team, om op te vallen in de golf van rookie van dit jaar, zal hij zijn vertrouwen vorige toestand uit te breiden.

En Bauer met Kuzma, dit jaar de 30ste round draft pick van de senior rookie Josh – Hart ongeveer hetzelfde ambitieuze doel om de hulp Villanova University 2015-16 seizoen, de Nationale NCAA Championship krijgen bewaken erg overtuigd van hun defensieve niveau, hoewel niet uitstekende fysieke conditie, maar Hart taaiheid en grote vaardigheid op de defensive end, keek hij uit naar de beste verdedigende team in zijn rookie seizoen, werd geselecteerde seizoen. Rekening houdend met de realiteit, de kracht van Pope, Brewer en Clarkson zijn superieur, wil dit doel echt bereiken, schat Hart dat het een aantal jaarse neerslag zal duren.

In vergelijking met de drie in de eerste ronde, inferieur ras, ronde 42 geselecteerde Lakers centrum Thomas – Kobe Bryant van de meest praktische doel, de tweedejaarsstudent van Indiana University basketbal traditie van sterke scholen willen gewoon om te kunnen samenwerken Breng ‘langdurige invloed’. Immers, de Lakers in de middelste stand talent, zowel oude als kampioenschap intact binnen Andrew – Andrew Bogut, ook geserveerd in het Mesozoïcum team gevel van het All-Star center Brook – Lopez, ook het tweede jaar Ivica – Zubaz speelde ook een prachtig spel vorig seizoen. Dus Thomas – Bryant volgend seizoen Lakers basketbal kleding speeltijd kan niet veel zijn, meestal kan hij in de Lakers onder de ontwikkeling van het team team Los Angeles Defender team effectiviteit.

Volgens de planning van de 2017-18 reguliere seizoen, zal de Lakers reguliere seizoen nieuwe seizoen opener Beijing 20 oktober open spel zijn, zullen hun tegenstanders na het verliezen in de offseason bevelhebbers in het veld stadsrivalen de Clippers.