Cleveland Cavaliers overweegt de handel Carey – Owen Tegelijkertijd moeten zij worden geconfronteerd met een realiteit is: geen LeBron – James in de toekomst.

Hoewel de Cavaliers heeft de hoop niet opgeven volgend jaar zomer vernieuwing, James, maar ze hebben niet genoeg vertrouwen in de James zou verlaten hebben. Voor James, wilde hij niet een verbintenis op lange termijn te geven de Cavaliers hebben complexe oorzaken.

Cavaliers James en beheer van natuurlijk de neiging om een ​​lang contract te verlengen en blijven een kampioenschap bij elkaar te winnen, maar niet willen geven met het oog op de verbintenis te verlengen James basketbal kleding, de Cavaliers moeten zich voorbereiden op het vertrek van James Owen handel.

Voordat u besluit om het opzetten van de line-up rond James, Cavaliers eigenaar Dan – Gilbert en general manager Bryant – Altman hoopt de verbintenis om James te vernieuwen, en James zou graag zien dat de Cavaliers te plannen alvorens hernieuwd engagement.

Nu is de Cavaliers houding is: We betalen al de hoogste NBA, maar aangezien James keerde terug naar de Cavaliers, het team luxe belasting van meer dan $ 75 miljoen. Dus gelieve geloven dat onze inzet om te winnen.

De reden voor de aarzeling is dat James: bijdragen aan de Cavaliers general manager David maken – Griffin links, vervangen door een jonge en onervaren Altman.

Bovendien, James zag ook de Cavaliers deze zomer niet te passeren ingeruild voor Paul – George, die verloor van de kloof met de Warriors kansen te verkleinen.

James kan de Cavaliers weer te verlaten, omdat hij een kampioenschap naar Cleveland heeft gebracht. Dan – Gilbert kan niet worden basketbal kleding kopen versterkt lineup volgend seizoen, omdat de Cavs een kampioenschap hebben gewonnen.

De Cavaliers had twee keer getuige geweest van James vluchtte, was naar Cleveland te verlaten, en een keer naar links de Heat terugkeer naar de Cavaliers.

Omdat de Cavs roster toting veel veteraan groot contract, als James de zomer van volgend jaar te gaan, de Cavaliers willen niet in de gelegenheid om de jonge bloed in Irving handel aan te vullen missen.

Dus vanaf nu tot Owen werd verhandeld, moet Cavaliers het management een keuze te maken, en dat is wat ze het meest waarderen is: het team nu en in de toekomst. En voor James, want er is geen enkele verplichting goedkope basketbal kleding toegelaten, zou hij in een zeer vreemde situatie: zijn team verloor de mogelijkheid om een ​​kampioenschap te winnen, en start het aftellen totdat hij en de Cavaliers afscheid nog een keer zeggen.

33Q5-fyixhyw8593624