Deze zomer, Wei Mian kampioen Warriors behoudt alle de kern line-up, natuurlijk, de prijs is geweldig. Team general manager Bob – Myers toegegeven in een interview Warriors eigenaar Joe veel meer dan de kosten van deze zomer – Lage Bu budget basketbal kleding Warriors.

“Bij het invoeren van de vrije agent markt, heeft Joe (Lage Bu) een cijfer voor de begroting, maar we hebben nu veel meer dan dat nummer.”, goedkope basketbal kleding Aldus Myers in een interview.

Curry – Deze zomer, de Warriors eerste vergrendeling 2e MVP award Stephen met een periode van vijf jaar 205 miljoen dollar contract. Daarna is de Warriors en met 3 jaar, $ 24 miljoen en $ 48 miljoen voor drie jaar om de twee generaals Livingston bank en Andre Iguodala te houden.

Natuurlijk, als er geen Kevin – Durant aanzienlijke loonsverlaging, de Warriors kan niet blijven Livingston en een broer. Tenslotte Adu en de Warriors bereikte een twee jaar 53 miljoen dollar contract voor volgend seizoen te nemen een loonsverlaging van bijna $ 9 miljoen basketbal kleding kopen.

Sinds 1 juli van dit jaar, ondertekende de Warriors een totale prijs van ongeveer $ 335 miljoen contract. Volgend seizoen, hun totale loon van $ 136 miljoen, meer dan veel van de luxe belasting lijn.

Maar Myers zei dat zolang de Braves kan Wei Mian, dan zijn de kosten om het team bazen zijn de moeite waard.

“Dit is de plaats waar u moet weten over Joe.” Meyers zei: “Hij is zeer concurrerend, hij wil om te winnen, dus je moet Ping Heng te houden, en dat elke exploitant van een bedrijf mensen zijn hetzelfde. Met het oog op het kampioenschap te winnen moet je geld uit te geven. ”

MWSH-fyhwret1191026.jpg