Raketten en Clippers voltooide een blockbuster deal, en krijgen – Chris Paul. Sommige NBA-team leidinggevenden hebben gezegd daaropvolgende interview bij verrassing, en het team leidinggevenden zei dat de raket basketbal kleding onder leiding ster James – Harden het hele seizoen aan te werven – Chris Paul.

“Ik wil niet ‘inmenging’ is een woord, maar wanneer de transactie is voltooid, hebben we niet de regels volgen.” An Eastern Conference executive zei: “Dit is nu de Unie in een uitwisseling van.”

“Elk team is op zoek naar een voordeel.” Een ander team executive zei: “Deze transactie (Paul ging raketten) gebeurde zo snel, dat de buitenwereld hebben geen tijd om dit gerucht te bespreken. Het gebeurt logge, maar dit is de status quo, he, Union. ”

Raketten en Clippers gisteren na de voltooiing van de transactie, Clippers coach en voorzitter van basketbal operaties Doc – Doc Rivers bleek dat Paulus probeerde de Clippers te verlaten, omdat hij hoopte en James basketbal kleding Warriors – Harden om mee te spelen.

Volgens een NBA-team executive zei, Harden gehele vorig seizoen in de werving van Paul. Terwijl een ander team executives brak het nieuws, Harden vertelde een NBA-speler, Paul zal uiteindelijk komen tot de Rockets.

In overeenstemming met de bepalingen van de Liga, voordat de vrije agent markt de deur opende de ploeg en een ander team is niet toegestaan ​​om de spelers te praten, maar nu is deze “black-box” de hele tijd gebeuren, elk werven tussen spelers, of makelaar verspreid het nieuws, maar kaderleden van basketbal kleding Cleveland Cavaliers de liga zeggen dat deze zijn niet tegen de regels.

2015-16 seizoen, volgens mensen die bekend zijn met een aantal van de competitie, de Warriors spelers zijn in het geheim aangeworven Kevin – Durant, Thunder en Durant was nog steeds van kracht. Op het einde, Durant in juli vorig jaar tot een onbeperkte vrije agent te worden, en kondigde aan toetreden tot de Warriors.

d6WK-fyhneam4988599