NBA Finals vijfde oorlog uitbrak, de Golden State Warriors thuis 129-120 overwinning op de Cleveland Cavaliers, met een totale score 4-1 overwinning op tegenstanders, won het kampioenschap. Warriors voordat FMVP Een Delie – Andre Iguodala speelde 38 minuten, 9 van de 14 schoten onder de H-20 punten, 3 rebounds, 3 assists, speelde opnieuw MVP-level prestaties basketbal kleding.

Een oud gezegde, goede tijden kijken naar de bibliotheek, kijk naar het aangezicht van tegenspoed Tom God, wanhopig op zoek naar een broer te zien, de ouden Yun reguliere seizoen spelen dood, liggend playoff winnen, de laatste etappe, die is een broer.

Vandaag de dag, Andre Iguodala eindelijk eens te meer bewezen hun waarde. Vandaag eindigde hij 9 van 14 schoten onder H-20 punten, en verrassend, sloeg hij negen doelpunten in 72 drie wijzers en de resterende 7 schoten alle hit en zes van hen dunks .

Andre Iguodala elke bal vandaag de dag zijn zeer zinvol, zijn elke stap dunk punten staan ​​op de top van de Ridders, en elke keer bracht dunks zijn grote krijgers moreel boost. Een van de meest opwindende doel in het tweede kwartaal verschijnt 8 minuten 03 seconden:

Op dat moment, Carey – Owen dribbelen fouten, is Kevin – Durant steelt, met gekopieerde bal vloog vasten te breken, zag ik hem weg te trekken achter een versneld herstel tegen de TT, LeBron – James en Kevin – Loew’s double-teamed, gedwongen om de voetstappen van de onderneming te nemen, om Andre Iguodala doorbraak vastberadenheid, Loew ook uit de weg en laat James uit het kanaal, zodat er geen overtreding te verliezen; Andre Iguodala voet stapte op de vuile lijn, boog voor het opstijgen binnen de straf boog, voltooide een record fantastische strijdbijl aftrek. Gefaseerde stap af in de vrije worp lijn in echte gevecht, maar ook in de finale dit stadium, Andre Iguodala vastbesloten is evident basketbal kleding kopen.

In aanvulling op de dunk, Andre Iguodala is nog steeds de eerste helft van de laatste 6 seconden om een ​​pick and roll te voltooien en in de dunk na Curry cut – Curry boog trekken Owen en Kyle Korver twee double-team, dan voorbij de bal om Iguodala YiGeDaLa draaide zich om en rende naar binnen, met de meest veilige dunk scoorde 2 punten.

dunk, drie punten: Andre Iguodala van het spel zou twee dingen hebben gedaan. Dunk opvoert moreel, drie tegen tegenstanders. In hoofdstuk 7 minuten 52 seconden, Lufkin niet in de derde, James pakte de rebound layup, de bal, de punten verschil tussen de twee partijen versmald tot 71-79, de Warriors moest een time-out te bellen.

Echter, na het einde van een lange pauze, Andre Iguodala is om te spelen, na het spelen van slechts 15 seconden, zou hij nemen Curry passeren, tweederde meerderheid, zal het worden verzonden opnieuw uitgebreid tot dubbele cijfers.

Te beginnen in het vierde kwartaal, toen de Cavaliers om de score 95-98 te jagen wanneer Andre Iguodala is om op te staan, sloeg hij een twee-punts schot in Durant, opnieuw liep uit de ruimte, dan Durant passeren de bal raakte de derde, laat de punten verschil tussen de twee partijen is een instant geworden van 3 punten 8 punten basketbal kleding winkel.

Andre Iguodala is geen superster, als FMVP, kon hij zichzelf geworden JoJo- na White, de tweede zal niet Hall of Fame FMVP, maar wat betekent het?

Andre Iguodala heeft toegegeven dat reden op eigen initiatief naar de Warriors te sluiten, dat hij veel machtige mensen bij Oracle Arena kon zien – zoals Apple’s vice president verantwoordelijk voor Eddie Internet software en services – bibliotheken in Irak, Sequoia Capital Partners Jim -. Goetz et al, in de buurt van Silicon Valley, wilde hij een machtig man geworden.

Het blijkt nu dat er grote wijsheid Andre Iguodala heeft een perfecte droom van de NBA, zijn stadium zal verder reiken dan het stadion bereikt.