Langzuo – Bauer Lakers duur van de training is aangepast aan 8 juni. Daarna, Yahoo zei de beroemde reporter Shams Charania, Langzuo – Bauer ik nooit overwogen te aanvaarden 1-on-1 combat training.

De Los Angeles Lakers hebben de tweede algemene oogst in dit jaar de NBA ontwerp, voordat het nieuws dat de Lakers plannen Bauer met een andere rookie populaire Fox 1-on-1 combat training. Als vader van Laval – voordat Powell zei ook dat zijn zoon met andere rookies 1-on-1 combat training open was basketbal kleding.

Maar Shams Charania zei: “Het nieuws bron zei Bauer I zijn gepland om een ​​persoonlijke individuele training te ontvangen, omdat hij succesvol is geweest in slechts één seizoen aan de UCLA, hij zichzelf nooit overwogen om te accepteren en andere top rookie voor 1 paar. 1 combat training nba kleding. ”

Sommige media zijn van mening dat regelen zoals 1-on-1 training is voornamelijk te wijten aan Langzuo – bezorgd Bauer defensieve vermogen, vooral in het gezicht van de snellere spelers dan dat hij zijn prestaties gespeeld. En Bauer accepteert geen dergelijke opleiding is ook redelijk, want dit betekent ook dat het risico van een algemene daling basketbal kleding kopen.

QQ截图20170602115426.png