Golden State Warriors op de weg naar 129-115 overwinning op de San Antonio Spurs, een totale score van 4-0 in de finale, maar Klein – Thompson, maar hoe kan niet gelukkig zijn. Hij 13 schoten 3, waarbij het derde 5 1, 3, 4 sanctie 10 punten 6 rebounds geven. Tot nu toe dit jaar, de sombere prestaties van de play-offs het ontbreken van enige verbetering, want vaak smid, Thompson ook van de “Buddha” werden vrienden noemen “Iron Goddess of Mercy basketbal kleding.”

Voor de play-offs van dit jaar, Thompson noemde de ramp. Hoewel de Warriors eerste 11 wedstrijden ongeslagen, maar de spellen worden gespeeld 34,5 minuten, hij was slechts 14,8 punten en 3,3 rebounds en 2,1 assists per wedstrijd, schoot slechts 39,6% van het totaal, een daling van drie-punts shooting 37,7 procent, maar gemiddeld slechts hit 2.1 tweederde. Onder deze, het scoren, kaatsen, schieten percentage en drie totale hits zijn allemaal carrière playoff laag.

prestaties van Thompson’s op dit gebied is het ook schudden hun hoofd. Slechts één helft van zijn 8 shots, krijgen slechts een slechts 2 punten. Open spel tot het derde kwartaal, Thompson was toen Stephen – Curry passeren, steeg in zijn slechts een derde van het veld.

Tot nu toe dit jaar, de play-offs, Thompson speelde in 12 wedstrijden, hit rate daalde tot minder dan 40% van de werkelijk bereikte de helft (zes) sessies en met inbegrip van dit gebied, zelfs met inbegrip van de 3-game te raken niet meer dan 3 doelpunten. En in de play-offs een jaar geleden, Thompson speelde 24 wedstrijden, een gemiddelde ook scoorde een career-high 24,3 punten. Slechts één seizoen, Thompson zal dalen tot het punt, zijn Warriors fans vieren promotie bij de afgifte van stem: “Soep God, we wachten op je in de finale van het herstel basketbal kleding kopen

Maar een nogal interessant fenomeen, Thompson playoff voel me slecht, zijn aanwezigheid is een barometer van de Warriors geworden. Amerikaanse media herinneren ons: “Sinds maart van dit jaar, Thompson ondertekend zijn naam op een broodrooster fans in het spel, de Warriors tot nu toe heeft een record van 27 overwinningen en 1 verlies” De enige nederlaag, dat is 11 april verloren aan de Jazz, Thompson ook slechts een vakantie goedkope basketbal kleding

In dit verband, fans graven, zei: “Zolang God is in de soep, niet eens een bal, het eerste schot niet genoeg tegenstander Thriller.” Natuurlijk, de Warriors fans nog steeds hoop in God soep time ervaring terug te keren naar de finale, terug te keren naar de “nevel broers.”