Boston Celtics winnen over de Washington Wizards in de tiebreak, 4-3 laatste grote score in aanmerking te komen, zullen ze Wei Mian kampioen Cleveland Cavaliers uitdagen in de Eastern Conference finale. Knight media opgerakeld in de kern van Kevin – Loew en de Green Army in de kleine kerngroep foto Thomas 12 jaar geleden, toen de twee had een zeer Sentimental basketbal kleding Boston Celtics.

In 2005, Loew tweedejaars gemiddeld 25,3 punten, 15,4 rebounds en 3,7 assists te leiden een middelbare school won de staat kampioenschap. Kereltje tweedejaars Thomas neemt het gemiddelde scoorde 31,2 punten, de twee mannen elkaar werd uitgeroepen tot het jaar van de ABCD Camp, hetzelfde als twee 16-jarige het verlaten van deze foto.

Op dat moment de twee ziet er erg sentimenteel, Loew is nog duidelijker, niemand dacht dat was wit en inschrijving jonge sexy geworden dichtbegroeide baard van de goden. En nog meer verontrust dat weinig Thomas, voor vele jaren verleden en niet in staat om groter punt te laten groeien basketbal kleding.

In 2008 werd Carrefour geselecteerd vijfde overall in Memphis, vervolgens naar de Timberwolves. Hij is uitgegroeid tot een All-Star vorig jaar in Cleveland kreeg zijn eerste kampioenschap ring.

En Thomas heeft getroffen de kleine junior, in 2011, de totale geselecteerd 60ste door de Kings. Totdat hij kwam tot de Celtics eindelijk hun eigendom gevonden, in het reguliere seizoen gespeeld geweldige prestaties nba kleding.

Vandaag zullen de twee elkaar weer in de Eastern Conference finale, blijven de legende te schrijven in de NBA arena.

QQ截图20170516163447.png