Indiana Pacers weg naar de Cleveland Cavaliers, dat is de tweede playoff teams duel. De campagne Cavaliers start shooting guard JR- Smith speelde slechts 18 minuten, omdat hij een hamstring vervroegde uittreding. Hij kreeg slechts drie punten vandaag, in aanvulling op een vergissing.

JR- Smith in de laatste wedstrijd tegen de Pacers, 4 stem 2, krijgt 3-punters in 16 punten en drie rebounds toegevoegd en een assist. Hoewel de gegevens niet zijn vele bijdragen, maar tactisch systeem van het team weerspiegelen, JR nemen een zeer belangrijke positie goedkope basketbal kleding.

De campagne opnieuw het gezicht van de Pacers, werd JR- Smith geventileerd in het eerste gedeelte van 4 minuten 14 seconden, daarna sloeg hij een record derde aan de rechterkant tot vijfenveertig graden, is de Ridders go-ahead score.

Maar voor rust, JR plotseling einde naar de kleedkamer. Na het invoeren van het derde kwartaal, de Cavaliers officieel aangekondigd JR vanwege een hamstring, wordt het veld niet terug te keren naar het spel. Wat betreft de blessure ernstig is, moeten we ook JR na de wedstrijd bepaald door het controleren basketbal kleding kopen.

December vorig jaar, JR op een duim letsel in het spel tot 10 maart van dit jaar, alleen comeback spel. Vandaag de dag, alleen speelde het spel voor een maand, JR gewond opnieuw, dit keer ik weet niet hoe lang hij nodig heeft om te herstellen in staat zijn om terug te keren in de play-offs.

Hoewel JR blessure verlaten, maar de Cavaliers uiteindelijk tot 117 dan 111 beat, zal de score te herschrijven naar 2-0 om zijn eigen huis-court voordeel te houden basketbal kleding Cleveland Cavaliers.

QQ截图20170418135942.png