Wolves weg naar de Lakers, hoewel de Timberwolves dubbele ster – Karl Anthony – Downs en Andrew – Wiggins hadden elk 40 punten en 41 punten, maar nog steeds kan het niet helpen de Timberwolves te winnen. Met D’Angelo – Russell derde van de lore, de Lakers 110-109 overwinning op de Timberwolves basketbal kleding Timberwolves.

Wiggins en Downs zijn de 2014 en 2015 NBA draft pick, nadat ze ging de NBA is volledig aangetoond het talent, en werd de kern van de toekomst van Minnesota.

Vandaag Timberwolves en Lakers wedstrijd, Wiggins en Downs in het veld scoren 13 26 Wiggins scoorde een game-high 41 punten, dit is zijn 14e van het seizoen single-game scoren 30 +; Tang Sri Lanka scoorde 17 van 22 schoten 40 punten plus 21 rebounds en vier assists basketbal kleding kopen.

Hoewel Wiggins en Downs ten minste 40 punten hebben, is dit de eerste keer in de geschiedenis de Wolves twee teamgenoten in hetzelfde spel zijn ten minste 40 punten, maar ze zijn nog steeds niet in staat om de Timberwolves te leiden naar de overwinning, en leed Lacey Seoul lore.

In feite, Wiggins en Downs van krachtige prestaties weerspiegelt de rest van het team niet te dwingen. Vandaag de dag, de Timberwolves een totaal van slechts vier spelers in de dubbele cijfers, en de hele bank scoorde slechts 14 punten, en over-afhankelijkheid van Wiggins Downs maakt de Timberwolves leek niet meer offensieve line-up veranderingen en een gebrek aan diepgang, die ze zo snel mogelijk nodig hebben in dit offseason correct point nba kleding.

QQ截图20170411113927.png