“We gaan om te spelen sommige teams die spelen voor het zaaien”, zei Gasol. “The Clippers, Utah spelen voor vier of vijf (zaad), en Portland gewoon proberen te krijgen. Dus ik denk dat die teams gaan die games als een playoff-wedstrijd benaderen en we moeten die kansen te benutten die de intensiteit en de aanpak te voldoen het op dezelfde manier.”

The Mavericks (32-46) werden lang geleden Uitgeschakeld in de playoff stelling, het missen van de postseason voor de tweede keer sinds 2001 Dallas ervaren een uptick na een afschuwelijk begin, maar nu gaat het om de voorbereiding voor volgend seizoen en het oppakken van meer loterij ping watergymnastiek En daarenboven ballen. basketbal kleding Dallas Mavericks, nu kopen.

“Natuurlijk, als je een seizoen 3-17 of 4-17 beginnen, je achter de 8-ball,” zei Dirk Nowitzki. “Dus er is altijd een mogelijkheid in de rug van je geest, maar we blijven vechten. Je moet de jongens krediet te geven. Met hoeveel blessures we dit jaar hadden, en toch proberen we om te vechten en maken runs.

“Gewoon het algemeen, niet consistent genoeg hier en daar. Toen liet we wat thuis dat we moeten winnen, en dat soort verzegeld de deal voor ons daar. Dus over het algemeen, maar niet consequent genoeg. We hadden een aantal fantastische helften, we hadden een aantal grote games, een aantal grote overwinningen van het seizoen tot nu toe. Net over het algemeen niet consistent genoeg is. “Koop nu basketbal kleding, geven u de grootste korting.

QQ截图20170407151717.png