Houston Rockets en Chinese spelers zal opnieuw gehecht raken. Volgens de “Basketball Herald” gemeld dat de raket heeft Zhou Qi uitnodiging, die de Verenigde Staten onmiddellijk na het einde van dit jaar CBA Finals zal zijn.

Het is gemeld dat Zhou Qi uitstekende prestaties van het team in Xinjiang oorzaak van de Rockets algemeen directeur Daryl – Morey’s aandacht. Na Xinjiang team naar 4-1 Liaoning team in de KBA Finals dit goedkope basketbal kleding jaar, Morey persoonlijk een felicitatie bericht verzonden op social media, schreef hij: “Proficiat aan het team kwalificeren voor de CBA Finals Xinjiang, Zhou Qi, met een gemiddelde in de serie, waar u kunt 20 punten en 12 rebounds 3 blokken. ”

Het laatste nieuws laat zien, de raket heeft een uitnodiging Zhou Qi, Zhou Qi, de Verenigde Staten zal onmiddellijk na het einde van de KBA Finals, en raket rendez-vous. Vervolgens zal de raket worden gebaseerd op de feitelijke situatie Zhou Qi, te ontwikkelen zeer gerichte training voor hem.

2016 cyclus voor de NBA ontwerp, geselecteerd in de eerste ronde maar slaagde er niet, maar de tweede ronde van de 43e globaal door de Rockets was alleen geselecteerd. Maar in basketbal kleding kopen vergelijking met veel buitenlandse competities en vroeg “kous” vreemde Rockets rookie, hoe Zhou Qi prospects, maar Morey zei :. “Ik denk dat ze Zhou Qi is de meeste kans van slagen” in oktober vorig jaar tijdens het spel in China, Morey ook voorgesteld “een concurrent, professionele houding en de mogelijkheid om” drie eisen Zhou Qi.

Maar vorig jaar de Olympische Spelen, Zhou Qi prestaties is niet uitstekend, de Rockets hebben niet de ondertekening basketbal kleding winkel onmiddellijk Zhou Qi aangekondigd. Vandaag, na de doop van een seizoen, de prestaties Zhou Qi trok opnieuw de aandacht van de oceaan. Er wordt gezegd dat de raket werd ontslagen Zhou Qi senior site om de CBA wedstrijd. Als we kunnen gaan met dit jaar het CBA kampioenschap raket, zal Zhou Qi ongetwijfeld verwacht en als het jaar van Yao Ming, zijn sporen nagelaten in Houston.

QQ截图20170328114729.png