Cousins nba kleding uiteindelijk de effectiviteit van de Sacramento Kings vertrokken voor zeven jaar, werd hij verhandeld aan de New Orleans Pelicans team, groeide hij in het nummer een centrum in het Kings zeven jaar, de competitie controversiële speler.

Cousins was in de 10 eerste ronde vijf teams geselecteerd door de koning in de competitie, rookie seizoen op de show talent Cousins gemiddeld 14,1 punten 8.6 rebounds 2,5 assists en 0,8 geblokkeerde schoten en een te stelen, goedkope basketbal kleding en Cousins 11 Rookie van het Jaar werd gekozen eerste team dat 699 rebounds en de Sacramento Kings Shixin Xiu plaat op te nemen.

In zijn rookie-test God, basketbal kleding het is de doorn en het eerste team technische staf, wrijving is prima in opleiding, waarna training de hoofdtrainer is geweest – Paul Westphal uitgeworpen. 22 december 2010, de koning tegen de Warriors, het spel Cousins maakte een ongepaste gebaar, het team was prima, en verwijderd uit het team start lineup. Sindsdien is het team het team, waaronder een verbod op de training heeft gebruikt, fijn, zet de bank de bank en andere manieren om Cousins straffen.

Onder 11-12 seizoen Cousins blijven vooruitgaan, basketbal kleding kind zijn tweede treffer van het seizoen worden gespeeld 18,1 punten en 11 rebounds double-double. In 13 jaar van 1 oktober, de Kings aangekondigd Demarcus – Neven en nichten geavanceerde contractverlenging, de nieuwe vijfjarige contract ter waarde van $ 80 miljoen, in de zomer van 2014 in werking is getreden, die in de zomer 2019.

Naar aanleiding van het seizoen 13-14, basketbal kleding kopen Cousins blijven groeien, testen God 51 double-doubles in één seizoen op te frissen – Chris Webber in de 00-01 seizoen record van 50 double-doubles in een enkel seizoen record in de geschiedenis team het seizoen gemiddeld scoorde 20-test God 10 data.

Van 13-14 tot 16-17 seizoen seizoen, basketbal kleding dames Cousins scoorde vier opeenvolgende seizoenen gemiddeld 20 + 10, geleidelijk aan werd hij bovenaan in het midden van de liga, 15 jaar Cousins zijn eerste All-Star team en in hetzelfde jaar om het Jaar in te voeren tweede team.

Cousins gestage groei in de Kings zeven jaar, stevig een eerste competitiewedstrijd centrum locatie, onberispelijke data, maar de koningen waren nooit zeven jaar in de play-offs, win je tot een jaar of seizoen 33 wint, wint tussen de 20-30 jaar van het veld.

Cousins liet ook de indruk dat het moeilijk te temmen, moeilijk om het team record voor de proef God woedend geworden te verbeteren, George – Karl gecoacht periode zijn er veel tegenstrijdigheden tussen de test God en de coach en management. Om deze Kings bouwen om God als de hoeksteen van het team te testen blijven om te kiezen aan te melden of groot, er zijn veel Tyreke – Evans, Isiah – Thomas, Guy et al, maar de resultaten zijn niet ideaal. Cousins uiteindelijk verwierp deze zomer kan een enorme contract kans Kings verlaten transformeren hun aspiraties.