Westerse voornaam Golden State Warriors thuis tegen de Charlotte Hornets. Warriors spelers over de hele linie toe te schrijven aan de bloei, kan het spel worden gezegd dat vanaf het einde van het eerste kwartaal verloren suspense. Warriors in de laatste 126 dan 111 thuis overwinning op de Hornets. Het spel schijnt is Javier – McKee uitstekende zaken in de defensive end, het debuut in de 17e minuut tot 9 punten, vier rebounds en vier geblokkeerde schoten te krijgen.

Omdat de Warriors beginnend centrum Zaza – Pachulia letsel afwezigheid, McKee starter van vandaag, het bewaken van de Warriors binnen.

Sectie een up, zijn er drie All-Star Warriors potentiële hart voorbij de boog gevonden, opende de score direct. Bovendien, in de verf, Mackey actief vechten, en voltooide een drie-punt te spelen kansen, vol vertrouwen en kracht Mackey nu. Na de penalty shot, het spel van zijn teamgenoten schreeuwde ook: “staking, Javier.” Want voor McGee vrije worp is niet ideaal.

De wedstrijd van vandaag, McGee op de defensive end meer dan het offensief eind goed te zijn. Deel II was 7 en een half, de Hornets All-Star Kemba – Walker-schermen maken gebruik van zijn teamgenoten in het beperkte gebied van de Warriors brak, het gezicht tegen Mackey, een wandelaar met één hand na vermomd klaar om aan boord layup spelen. Onverwacht grote potige McKee volledig gebruik te maken van hun capaciteiten, gewoon wachten tot de tegenstanders schoot, zowel man en bal fan nooit gestopt stijgen.

Sectie III 4 minuten, Hornets Kemba – Walker breken langs de bottom line, vakkundig plaatst de bal in de mand en geeft zijn teamgenoten – Michael Kidd – Gilchrist. De laatste aarzelde niet, klaar om de basket bal plukken. Ik had niet verwacht dat de Warriors in Mackey tot fullcolour hinderlaag vandaag, deze keer is hij direct springen naar de dop, het publiek is ook gejuich.

Javier – McKee vier-pot is zijn geest spelen van een seizoen-hoog is, kan hij worden omschreven als het team een bijdrage in beperkte speeltijd binnen had gedaan. Terwijl weg uit hun plaat 12 carrière hoed een lange weg te gaan, maar McGee kan hebben een sterk kampioenschap kaliber teams gemarkeerd begint op van tijd tot tijd over O’Neill’s “vijf gênant”, vermoedelijk hebben ze erg blij mee.