邓利维

Cavs en Hawks hebben een deal afgerond, maar tot nu toe, werd verhandeld aan de Atlanta Hawks naar voren Mike Dunleavy Jr. – nog steeds niet in geslaagd de Hawks te melden.

Of, Dunleavy niet wilt gaan naar Hawks rapport.

Volgens bronnen, is Dunleavy op zoek naar de Hawks buyout contracten mogelijk, hetgeen hem in staat stelt om direct een free agent te worden.

Vorige week heeft de Cavs en Hawks voltooide een golf van de transactie, de Cavaliers stuurde Dunleavy, Mo – Williams, een 2019 de eerste ronde draft pick en wat geld uit de Hawks in ruil voor Kyle – Kyle Korver.

Het is duidelijk dat de Hawks willen Dunleavy behouden. Dunleavy salaris van dit seizoen was $ 4.900.000, 5.200.000 $ volgend seizoen, maar dat is slechts ten dele gegarandeerd.

Dunleavy werd verhandeld aan de Cavaliers afgelopen zomer, maar zijn prestaties dit seizoen niet aan de verwachtingen voldaan.

Er wordt gemeld dat de Hawks en nog Dunleavy probeert dit probleem op te lossen.

Een andere bron zei Korver heeft vandaag aangekomen in Phoenix en de samenvloeiing met de Cavaliers, maar hij was niet in staat om vandaag aanwezig namens de Cavaliers en de Suns, reden is dat Dunleavy niet geslaagd is een medisch onderzoek Hawks. Cavaliers hopen Dunleavy kan slagen voor een medisch onderzoek van morgen, in staat om deel te nemen aan deze Korver Cavaliers training zal zijn.